Master, Mba
i Postgraduate studije

"Ucenje je kao veslanje uzvodno,
ako se prestane, odmah se kreće nazad."
– Lao Ce

Jedino stalno je promena i jedina investicija koja se sigurno umnozava  je obrazovanje

Nastavak obrazovanja nakon osnovnih akademskih studija sve više pravi razliku prilikom građenja uspešne karijere. Bilo da želite da napredujete na sadašnjem poslu ili želite da se specijalizujete za oblast koju niste studirali na osnovnim akademskim studijama, MASTER, MBA ili POSTGRADUATE studije imaju veliki uticaj na to u kom pravcu i koliko daleko možete dosegnuti u svom profesionalnom ali i privatnom životu.

Global Study team vam predstavlja akademske programe Glion&Les Roches Univerziteta koji nose akreditaciju od istog akreditacionog tela kao i Univerziteti Harvard, Yale i MIT. Be familiar with a norske automater på nett.

[button color=”extra-color-1″ hover_text_color_override=”#fff” size=”small” url=”https://studijeuinostranstvu.rs/#prijava” text=”Želim više detalja” color_override=””]

 Visoko akreditovani Univerziteti

Glion i Les Roches Univerziteti su akreditovani od strane  New England Commission of Higher Education (NECHE), akreditaciono telo koje akredituje Harvard Yale i MIT visoke Ivy league škole.

Prvi izbor poslodavaca

Glion i Les Roches Univerziteti su proglašeni za broj 1 i broj 3 škole iz kojih svetske kompanije biraju svoj kadar. Razlog tome je inovativni studijski program koji kombinuje akademsko znanje, praktične primere, kritičko razmišljanje i iskustvo iz industrije tokom studija