"U životu bi trebalo da budete pametni dva puta,
kad birate profesiju i kada birate partnera."
Duško Radović

Osnovne studije iz oblasti business&hospitality

(Bachelor of business administration) 

Saznajte sve važne informacije o našim Univerzitetima u tekstu ispod ili nas pozovite kako bi vam naši stručni savetnici odgovorili na sva vaša pitanja

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”medium” url=”” text=”Želim da saznam više ” color_override=”#29e5a0″]

Bachelor of Business Administration in Global Hospitality Management

Les Roches Univerzitet je jedan od tri najznačajnija bstdating.com/ Švajcarska Univerziteta za business&hospitality studije, odnosno za menadžment u hotelijerstvu, kako se još prevodi u Srbiji. Osnovan je još 1954.godine pod nazivom L’Ecole des Roches international school https://bstcitas.es/chat-gay/ i od tada uživa veliki ugled i nenadmašnu reputaciju za studiranje u Švajcarskoj.

Nastavni program u Les Roches-u se zasniva na švajcarskom modelu iskustvenog učenja i učenje kroz rad je u srcu programa. Studijski program se sastoji od 3.5 godine ili 7 semestra, od kojih dva semestra čine plaćena iskustva u svetskim kompanijama. Zbog pažljivo kreiranog studijskog programa koji  studentima pruža važno akademsko znanje ali i razumevanje svih veština potrebnih za poslovanje (liderstvo, komunikacija, diplomatija, liderstvo) studenti Les Roches Univerziteta se mogu pohvaliti uspešnim karijerama širom sveta, vodeći svetske kompanije ili rukovodeći svojim kompanijama/hotelima/restoranima/konsultanstskim agencijama.

Studiranje u Švajcarskoj daje brojne prednosti u vidu upoznavanja kulture i standarda koje pruža zemlja koja se može pohvaliti zavidnim standardom. Sa brojnim kulturnim ustanovama, skijalištima, značajnim mestima od kulturnog, društvenog i političkog značaja. Sve ovo čini da studiranje u Švajcarskoj može pružiti neverovatne prilike koje će se mnogostruko isplatiti.

Univerzitet je akreditovan od strane akreditacionog tela New England Assosiation of Schools and Collages koji akredituje Univerzitete Harvard, Yale i MIT.
Jezik studiranja:

Engleski

Trajanje programa:

3.5 godine

Kampusi:

Švajcarska, Španija, Kina

Praksa:

Plaćena, 2x po 6 meseci

Kompanije koje zapošljavaju Les Roches diplomce:

Bloomberg, Four Seasons, Avi, Hbsc, Lousi Vuitton, Richmont Group, Disney, Uefa i mnogi drugi.

Bachelor of Business Administration in International Hospitality Business

Ukoliko ste čuli za business&hospitality studije onda ste svakako čuli za Glion Univerzitet. Sa zvaničnim svetskim rangom br.1 u kategoriji “employer reputation” Glion čini da su diplomciovog Univerziteta prvi koje poslodavci biraju prilikom regrutovanja. Kombinuje snagu švajcarskih standarda i praktičnog učenja sa modernim pristupom poslovnoj strategiji i specijalizaciji i time zasluženo čini jednu od 5 svetskih obrazovnih institucija na svetu.

Stalnim inovacijama u kreiranju studijskog programa i praćenju trendova iz industrije uspeva da zadrži prvo mesto edukativne ustanove iz oblasti business&hospitality. Sa tradicijom dugom nekoliko decenija Glion Univerzitet je uveliko postao sinonim za studiranje u Švajcarskoj i Engleskoj.

Pored dva kampusa u Švajcarskoj koja su opremljena po najvišim mogućim standardima, Glion Univerzitet daje mogućnost i odlaska na kampus u Londonu koji se isto tako može pohvaliti nenadmašnom statistikom uspešnosti diplomaca. Tokom studija studenti se upoznaju sa značajem business&hospitality industrije kroz učenje konkretnih veština kao i onih veština koje su potrebne za rukovođenje, kao što je kritičko tazmišljanje, pravilno rasuđivanje, komunikacija, diplomatija i razumevanje širine poslovanja prilikom rada u multinacionalnim sredinama.

Univerzitet Glion je akreditovan od strane akreditacionog tela New England Assosiation of Schools and Collages koji akredituje Univerzitete Harvard, Yale i MIT. Be aware of a spilleautomater gratis.
Jezik studiranja:

Engleski

Trajanje programa:

3.5 godine

Kampusi:

Švajcarska, Engleska

Praksa:

Plaćena, 2x po 6 meseci

Kompanije koje zapošljavaju Glion diplomce:

Merriot, Hayat, BVlgari, Cartier, Hublot, Rolex, HBSC, Booking.com, Mandarin Oriental, W, MCI, Ritz Carlton i mnogi drugi.

Studijski program Univerziteta Glion&Les Roches priprema studente za jednostavan i uspešan početak karijere. 

Svetski poznate kompanije rado regrutuju diplomce Glion&Les Roches Univerziteta i zato su ova dva univerziteta prvi i treći izbor poslodavaca.

Otuda i statistika da 96% studenata na dan mature ima jednu ili dve ponude za posao u svetski poznatim kompanijama.

An affordable-papers.net additional means to ascertain whether or not you are receiving a good service is by talking to past customers.