O fakultetu

Studiranje u Glionu pripremiće vas za uzbudljivu karijeru u međunarodnom menadžmentu. Učićete od vodećih profesionalaca, doživećete uzbudljivu praksu u nizu prestižnih organizacija.
Imaćete priliku da obiđete svet, radeći na nekim od najlepših lokacija na svetu. Dok ste u Glionu, dobićete iskustva iz prve ruke od poseta vodećim brendovima i razgovorima od stručnjaka iz oblasti hospitality industrije. Sve ovo osigurava da ćete diplomirati sa veštinama i znanjem potrebnim da budete lider u neprestano razvijajućoj, uvijek uzbudljivoj industriji. Takođe ćete postati deo alumni mreže, zajednice od 13.600 diplomaca koji se protežu širom sveta praveći vezu kojoj se uvek možete obratiti prilikom profesionalnog razvoja. Check out a norgesautomaten

5 razloga zašto upisati Glion:

1. 89% studenata imaju posao koji ih čeka već u toku studiranja
2. Akreditacija i visoko rangiranje u svetu, Glion je jedan od pet svetski rangiranih Univerziteta iz oblasti hospitality menadžmenta
3. Mogućnost studiranja u više zemalja
4. Glion je po mišljenju poslodavaca iz industrije hospitality menadžmenta broj jedan izbor obrazovanja koje imaju zaposleni
5. Prakse u svetski poznatim kompanijama

Akreditacija

Univerzitet Glion je akreditovan na univerzitetskom nivou od strane Asocijacije škola i koledža u New England-u (NEASC) preko Komisije za institucije visokog obrazovanja. Isto akreditaciono telo pruža akreditaciju za Harvard, Yale i MIT Univerzitet.

Glion

Kampusi

Bulle i Glion, Švajcarska

Švajcarska je najbolje mesto na svetu za studiranje ugostiteljstva.Prelep kampus smešten na idealnom mestu će svakom studentu učiniti da vreme provedeno ovde bude jedinstveno iskustvo.

London, Velika Britanija

London je jedan od najposećenijih gradova u svetu i nedavno je krunisan titulom "Business Capital of Europe *. London nudi beskrajne mogućnosti za zabavu i učenje. Studenti biraju London i Veliku Britaniju za njihovu odličnu reputaciju u akademskim studijama, uživanje na engleskom jeziku i kao uspešno središte za biznis, luksuz i zabavu.

Čikago, SAD

Studenti koji se odluče da steknu visoko obrazovanje u Čikagu su u posebno privilegovanom položaju jer se kampus nalazi u epicentru jednog od najdinamičnijih, inovativnih ugostiteljskih gradova u Americi.

Glion

Studijski programi

Upoznajte se sa osnovnim i postdiplomskim studijama na Glion Univerzitetu

Osnovne studije - više informacijaMaster studije - više informacijaDual MBA - više informacija

[nectar_portfolio layout=”3″ category=”all” project_style=”1″ masonry_style=”true” load_in_animation=”none”]

Glion

Letnja škola

Letnja škola je idealna prilika da se mladi ljudi upoznaju sa hospitality menadžmentom. Program je namenjen mladim ljudima od 15 do 19 godina koji imaju priliku da se upoznaju sa životom na kampusu, studijskim programima, okruženjem u Švajcarskoj ili u Velikoj Britaniji i uopšte životom u multikulturnoj sredini.
Letnja škola je program koji može trajati jednu ili dve nedelje na kampusu u Glionu, Londonu ili čak postoji mogućnost kombinovanog iskustva. Upravo zbog dužine trajanja i činjenice da se održava tokom leta, letnja škola je prava investicija kojoj će se svaki budući student radovati. Kombinacija edukacije, zabave i iskustva čini letnju školu idealnom da se provede leto.

*Važna informacija: Svaki student koji se upiše na Glion studijiski program, nakon završetka letnjeg iskustva iimaće priliku da uloženo odbije od školarine prvog semestra.

Više informacija

Moving online to search for such websites is obviously a choice that you have, because

The web also offers some terrific resources for affordablepapers finding essay aid.

there are many diverse sites that offer these kinds of services.